RUANG IKLAN RM30/SEBULAN
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

RINDU RUMAH

Rindu sangat kat blog
Rindu sangat nak tangkap gambar rumah sendiri
Sebenarnya dah sebulan kat rumah mak
Macam2 majlis ada kat rumah mak cuti sekolah ni
Tu yang lepak lama
Lagi pun adik tengah berpantang
Boleh tengok kan sekali
Sedap bau baby ..huhuuu..syokkk
Hasben cakap rumah diserang tikus
Aduhh..sedih pulak dengar
Cili kering kat rumah dia bantai makan..ayoyoo
Cirit la ko wahai tikus..hihihi
Ingat hujung minggu ni nak balik
Tengok rumah
Hasben pun balik kerja dah malam
Tak sempat nak kemas rumah
Takpe sayang..i faham..
Walaupun duduk rumah mak
Kerja design tetap berjalan seperti biasa
Yelah..punca pendapatan su sekarang ni
Alhamdulillah..Allah bukakan rezeki untuk kami
Dapat bantu suami..yang best dapat beli barang sendiri dengan usaha sendiri
Satu kepuasan
Kat rumah mak masing2 buat kerja cari pendapatan tau
Unik..hihi..
Adik su dengan kerja sambilan photographer dia
Tu yang pc dia lagi gedabak..hahaa
Dia masih mood cuti kawen lagi tu..
Mak pulak dengan kerja buat tempahan makanan frozen
Alhamdulillah
Allah limpahkan rezeki yang indah2 buat kami sekeluarga
Seronok bekerja dari rumah sambil kelam kabut dengan anak2..heehe
Mak pun sama riuh dengan cucu cucunya..hihi
Rindu rumah jugak ni..

showroom yang cantikkk kat index living mall

minggu lepas hasben bawak jalan-jalan kat ioi mall putrajaya yang baru
ya Ampun besar baangat tempat tu ye
lenguh kaki makcik ni oii..
surau hujung doniaaa..hee..
sempat solat asar dan maghrib kat situ
Alhamdulillah
selesa kat situ


su dengan adik adik singgah Index Living Mall tu
huhu..
macam ikea tapi tak la sangat macam ikea ( pening! hahaa )
su lagi suka ikea
nak jumpa barang bawah RM10 macam susah je nak jumpa..kih kih



yang best cuci mata kat showroom dia
cantikkkkk sangatttt..
geram gerammm



gambar2 ambil kat fb index living mall je ni
ada lagi showroom yang super uper cantik
tapi sempat nak ambil hari tu
sebab teruja sangat
boleh dapat idea deco-deco organizing
lagi2 untuk rumah kecil seperti su

ZOLACE.COM : Muslimah online shopping boutique di Malaysia

hai kawan-kawan semua
sihat ke hari ni
hari su nak share satu website 

kita ni memang suka tengok benda cantik-cantik..baju cantik..
sekarang dah senang dah.
tak perlu keluar rumah pun boleh nak shopping baju tudung beg
semuanya di hujung jari
boleh shopping sambil duduk ..baring pun boleh..kih kih
lagi-lagi macam su ni ada anak kecik
online shopping ni memang memudahkan
feel bila dapat barang depan rumah rasa macam orang hantar hadiah kan?? su sukeeee..hihi
walaupun pakai duit sendiri
nak buat kejutan untuk kawan-kawan mak ke adik-adik pun boleh kan

apa pun meh sini meh..

macam-macam ada korang kena terjah jugak! 
produk-produk yang ditawarkan bermutu, cantik menarik dan pastinya mampu milik

semestinya daripada 

https://www.zolace.com/




sekarang ada potongan harga yang menguja kan
dan korang mesti nak memilikinya
antara barangan yang terdapat di ZOLACE ialah 


dress ni boleh korang pakai masa pergi kenduri ke..pergi office ke..pergi kelas ke
Kalau korang tercari-cari busana muslimah yang cantik, ada pelbagai fesyen, pelbagai warna, pelbagai pilihan, boleh lah tengok-tengok dekat Zolace.Confirm mesti ada yang berkenan..harga pulak affordable 




yang ni memang the best selling.
normal price RM142 sekarang hanya RM85!! 
rugi kalau tak dapat kan.cepat sayang-sayang semua


hanya RM89 ...wahh!! memang terbaik.cantik plak tuuuu..geram sue tengok


nak tengok lebih banyak pilihan korang klik sini DRESS MUSLIMAH

yang bestnye website zolace ni kita boleh tengok 
 harga, pilihan warna, material, kita juga boleh melihat sendiri reka bentuk dress. 
Dari segi sudut hadapan, belakang, sisi tepi dress itu sendiri. 

bukan dress je yang ada.
ZOLACE jugak ada


tekan dan picit mane yang berkenan dan dihajati ok!

haaa..paling su suke tengok mestilah beg-beg.semua orang pun suka kan..hee
sapelah yang tak suka
mak mak makcik makcik pun suka tau
anak su pun suka kalau ada beg-beg ni




memang menarik kan?? huhu..
memang rasa nak ambil semua buat koleksi!
sambil tu kita boleh buat organizing dengan beg-beg ni kan

dalam ZOLACE ni korang matchingkan produk-produk ni
contoh korang beli dress kan..apa kata korang survey handbag n aksesori yang bersesuai
auww! mesti mengancam kan!

lagi-lagi bila time kenduri ke..ada gathering dengan kawan-kawan kolej kawan masa study dulu ke
rasa keyakinanan bila berhadapan dengan kawan-kawan lebih tinggi
betul tak?

lagi satu peminat tudung bawal plain dan printed pun boleh jugak pilih kat sini
memang up to date corak-corak dia


suka sue tengok dan mesti pilih punya!
dan paling best ada jual sekali barang untuk organizing untuk tudung
mudahkan!

sebagai peminat shopping online su sarankan korang shopping kat sini
memang awesome lah! senang pun senang
pilih pilih dan order
InsyaAllah korang akan diberi layanan dengan cepat
dan menyeronokkan

Happy shopping everyone and have a GOOD DAY!


lagi satu berita terbaikkkk! yang pasti korang paling suka bila shopping online
FREE SHIPPING!
untuk MALAYSIA,SINGAPORE DAN BRUNEI
tiada had limit minumum order dan no end date !!
yuhuu..memang terbaik lah

dan buat pengetahuan korang 
 Zolace has daily deals everyday so customers can check out what’s on sale everyday.

korang jugak boleh lawati media social ZOLACE
klik kat bawah ni ok










PELAMIN DAN MEJA MAKAN


sekitar majlis adik su
pelamin sekali pakej dengan katering baju kek
satu kepala rm12.80 lebih tak silap
makanan dia jugak sedap servis terbaik







--------------------------------------------------

IKLAN


Nurulhaslinda Zolkernain Pengedar sah Ephyra Sms / whassap / call 0196795581 Email lin_nurul0108@yahoo.com Cod kajang / bangi/ putrajaya

JANGAN BELI EPHYRA KALAU ANDA TAK BERSEDIA UNTUK......
......................
❤️Gebu dan cerahkan kulit
❤️Menghaluskan kulit
❤️Menghilangkan parut dan kedutan dengan penggunaan yang berterusan
❤️Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
❤️Melembabkan kulit dan menaikkan seri wajah
.

Kalau nak semua yang di atas kene la minum EPHYRA! 
EPHYRA™ - PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA . >>>>>>>>>>>>>>
KANDUNGAN EPHYRA . ► Kolagen ikan laut dalam ► Acaiberi
► Gamakasia
► Salmon Ovary Peptide ► Astaxanthin
► Acerolla Ceri
► Bungamarigold ► Serbuk tomato ► Super beri ✔️Dijamin Halal oleh jakim dan lulus KKM
✔️Sesuai utk ibu menyusu & mengandung ✔️Hasil ketara seawal 7 hari!
.

INGIN ORDER??
Dapatkan dari pengedar sah Ephyra.
Layari www.oceanlife2u.com untuk senarai pengedar berdekatan anda.
Whatsapp / Sms 0196795581
#ephyra @ephyra2u @memeysuhaiza@normanhakim_786

DEKO BILIK PENGANTIN LELAKI


Bulan yang bizi
sampai tak sempat nak update blog
macam2 majlis ada kat rumah mak
dah berminggu2 duduk rumah mak
hee..dengan tak sihatnye
kerja Alhamdulillah tak putus..syukur..


Deco dinding semua adik lelaki su buat sendiri
boleh la kan.
Kenangan dia la tu..hee

hantaran pun express tu
majlis pukul 2
pukul 10 lebih baru nak gubah semua
pakai fresh flower
xde reben2 pun
Tapak hantaran pun express pecut laju2 pi beli kat balakong
mencabar sunguhhh..pengalaman


-------------------------

iklan

boleh dapatkan koleksi bawal yang super awesome.

                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...









>
Designed by UMIESUEstudio 2014