RUANG IKLAN RM30/1 BULAN [ PENUH ]
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

REZEKI PASANG TILES


Alhamdulillah
dah pasang tiles untuk porch

Rezeki buat design,simpan sikit2 dapat realisasikan impian surirumah ni
Beserdehana sahaja

tak basuh lagi masa ni ..kusam je warna
kena beli asid untuk tile tu kan
nanti nak cari kat hardware


LOGO Gojes blogger supermom & baby :)



REZEKI ANAK



Alhamdulillah rezeki anak
kita terima seadanya
suka sangat si manja umie dapat baju cantik

RUANG SANTAI ANAK


Su tengah ralit buat kerja kat SOHO
pi skodeng anak su buat ape
alolooo..so sweet sayang
sejuk satu badan umie tengok awak..
i love u sayang


tak persan tu umie skodeng dia

RUANG SAUNA DI RUMAH


dapat duit nuffnang hari tu beli sauna ni
hee..baru nampak kenangan tu..hehe

rumah kami kan comel takde ruang nak letak la pulak.
mujur sauna ni boleh lipat
kalau orang datang boleh je terus lipat letak la kat bilik
hehee


Anak solehah kami
dia tengok kami berpeluh dia la lapkan


CADAR PATCHWORK BEST


su suka betul dengan cadar patchwork ni
selesa cotton
beli kat gm klang je
su beli jenis suka beli dua terus
satu buat jadi selimut
sebab tak suka tiba2 ada selimut corak lain
Bantal kami ada 6..hehe

rm140 dapat dua cadar
baru ada 4 koleksi.hee.semuanya purple

* bilaaa la nak buat rel langsir..heee.dah bertahun ni..bertangguh ajee



YANG SIMPLE SAHAJA


Simple je
asal kemas sudahh
tiada yang mewah-mewah mahal

sementara je kita kat dunia ni kan?

BELI TILES UNTUK PORCH KERETA



Alhamdulillah dah beli tiles untuk porch
berkat kumpul duit sikit-sikit
total rm1290 untuk keluasan 20 kaki x 20 kaki
su beli yang 2 kaki x 1 kaki
warna coklat plain je
tak suka banyak warna nanti pening.kih kih

beli area rumah je
takde survey banyak kedai pun
hehe..pi kedai tu pilih pilih terus beli
sekepin dalam rm5-6 sekeping tak silap
lupa laa..hhee

Sekarang tengah proses lagi
jiran sebelah umah je pasangkan
bagi upah kat dia




TEMPAHAN DESIGN POSTER















FREEBIES





AMBIL JE OK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014