IKLAN BERBAYAR ( RM30/SEBULAN )


27 September 2014

SUSUNATUR : DAPUR MAK

Mak su bisnes dari rumah
Buat kuih frozen
Kuih muih tradisional
Tempahan langsir
Tempahan gubahan bunga
Tempahan jamuan kecil

Tapi dapur dan rumah mak sentiasa kemas
Dan bersih
Tapi takdelah sempurna
Sekadar sedap mata memandang
Bersyukur dengan apa yang ada

Mak peminat barangan tupperware
Banyak bekas dari tupperware dengan avon


25 September 2014

DEKO : LANGSIR IKEA

Rabu lepas kan pergi ikea
Memang mengidam betul nak beli langsir segera ni
Sebab su ni jenis tak menyabar nak hantar2 jahit lepas tu kena tunggu..hee..
Selalu yang jahit kan pun mak
Tak mau susahkan mak
Beli je yang segera ni

Ala beli untuk ruangan masuk ke dapur je pun
Sebenarnya tujuan nak letak langsir ni untuk menghad pandangan terus ke bilik 3,dapur dan tandas je
Sebab dari pagar rumah boleh terus nampak ke ruangan masuk ke bilik oe tiga
Bila siap mandi ke ape tak delah segan sangat bila pintu depan terbuka
Kami takde tandas kat master bedroom

Langsir ni pun tau dari group deko
Kalau tak memang tak tahu..

Harga rm29.90
BesaR n tinggi
Rasa berbaloi
Cantik
Tepi langsir ada cutting yang comel
Sukeee..heee

Haaa..jangan tanya rumah Su ni konsep ape
Kalau orang tanya su jawab " redah ajelah labu.." kih kih
Pakai apa yang ada dan MUR

24 September 2014

SERVIS EDIT BLOG

Berminat boleh pm facebook sue ok
HANYA RM50 sahaja

RESEPI SARAPAN YANG PANTAS

SHOPPING IKEA

Rabu minggu lepas  pi ikea
Dah lama tak pi ikea
Teringin pulak nak tengok ikea berwajah baru

Bawak duit yang dikumpul rm100
Shopping2 terlebih rm 103.00
Lebih tiga ringgit..heee
Kalau ikut nafsu memang terlebih beli dah tu
Nasib ada adik
Pinjam rm3.00..kih kih..

Makan meatball adik belanja
Alhamdulillah..kenyang..heee
Syok dapat adik yang baik hati suke belanja
Yelah..kalau belikan aqilah baju ke..kasut ke..
Mesti lebih rm50 sehelai atau sepasang
Baju pulak branded..dapat jugak merasa anak umie pakai baju kasut mahal2..hihi..
Kalau umienye yang beli brand anakku fiffy jelah..heee

Kat ikea beli macam2
Rasa nak beli semua
Su beli semua bawah rm10..sebab mak dapat banyak barang..
Yang paling mahal langsir je lah..rm29.90
Beli2..hampir rm100 jugak habis..
Yelah..nak pi ikea selalu tak dapat
Kena la beli siap2 benda yang di idamkan

Lepas ni nak kumpul duit nak beli kuali periuk dan pokok2 kat ikea pulak

Ni sebahagian barang yang su beli
Yang lain xsempat nak snap pulak..heee

23 September 2014

SYUKUR

Saya bahagia disini










Copyright© suesukasusun.blogspot.com . design by : UMIESUE