RUANG IKLAN RM30/2 BULAN
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

WOODEN LETTER TYPO RM3 SAJE!!



sape peminat barang typo?
typo kat setia city mall
murahhh nyee..
satu huruf ni rm3.yang besar punya tau.
kayu

normal price rm15 satu
menyampaikan je ni.heee
su tengok semalam banyakkk lagi
su suka barang typo..comel-comel sgt!







Mudah dan sangat berkesan untuk turunkan bacaan gula dalam darah 
Seawal 3 hari pun dah dapat kesan nya

jika berminat nak cuba
Pm WAN ROKIAH
010-9336935

Bagi ada yang kenal dengan orang yang sakit kencing manis boleh bagi



WISHLIST POKOK ARTIFICIAL

Lama dah berangan nak beli pokok artificial tu
Hari tu tengok SSF mahal ler pulak..adehh..mampu tengok
Lepas tu kat setia alam pun ada jual jugak
Harga rm260

Tengah memikir2 jugak..mahal tu..heee..
Lepas tu hari tu pi ikea
Rm199..wahh banyak beza gak tu

Kumpul duit nuffnang je la nnti baru beli..hee
Target tu makin hampir
Su memang suka pokok hijau
Berbunga ni kureng sikit

Tengok la tu yang adoo
Daun bulat tu
Satu 1.50 ada..rm5 ada..3 biji rm10 pun adoo
Beli lain2 kedai
Murah2 je

Lokasi nak letak pokok tu kat tepi lampu lantai tu
Saje nak bagi naik seri
Walaupun xberseri mane.
Sinar Iman tu ada..hee

Wish raya la kononnye ni


nak cari daun yang lebar besar..senang nak lap nanti..hee





UMIESUE STUDIO SEDIA MENERIMA TEMPAHAN


OWNER :


SYARIKAT :
UMIESUE CREATIVE [ SA0321255-W ]



DECO-DECO COMEL : PLUSHIE LIPS & MUSTACHE


Memang tak sangka sangat2..hihi
Kami jadi PASANGAN ROMANTIK masa 

FAMILY DAY GOJES BLOGGER  #gbsb #gbsbfamilyday #gbsbrawks#gbsbsuperdad #gojesfamilyday #mommyblogger#bloggermalaysia #parentingblogger #gojesdaebak
.
Special Thanks To Lovely Sponsors 
@scissorandbutton
@scissorandbutton 
@scissorandbutton 


Korang mesti jatuh hati dengan plushie lips & mustache ni kan??? 

Comeyyy ! Murah ! dan kain dengan lembuttttnyeee
Whatappss 010-221 4895 [ mimi ]


banyak lagi plushie2 comel tau !
terjah ok!


RUANG MAKAN & ATAS MEJA

Ruang makan su comel2 je
Muat2 je untuk 3 beranak ni

Ada 4 seat je pun
Carpet tu pun baru letak
Hee..

Entah tiba2 gatal nak lak karpet kat situ
Tapi memang kena extra jaga lah..
Pantang ada nasi jatuh ke ape
Cepat2 ler kutip ye..
Heee

Aqilah dah jarang makan kat meja ni
Sue suap kan je sekarang
Makan kat laman depan

Yelah kanak2 membesar ni selera dia bukan main payah
Tak nak makan..
Kita yang risau
So bagi dia suasana yang lain sikit
Duduk kat pangkin kat laman porch je
Dapatlah bagi makan 5 -10 suap

Atas meja memang sedia maklum su tak suka ada barang..
tapi baru ni pi beli cawan ikea rm2.90 ni
Terrrletak pulak atas meja ni..hihi
Boleh la kan..buat naik seri yang tak berapa seri
Ada daun bulat tu letak je kat atas tu..kih kih
Macam ala2 pokok kan..haa

Su memang tak letak lauk kat meja
Bila dah selesai makan
Sorokkan di dapur je la ye..hee

PAGEVIEW BLOG SUE SUKA SUSUN

dulu su xpernah tengok berapa orang tengok blog sue
hee..sebab buat pun sebab suka2..su suka tengok benda kemas2 deco rumah
lepas kak Zaila Mohamad tanya dulu 


baru la sibuk2 nak tengok pageview


sebab blog ni simple ya amat
su ni nak bercerita
tapi lemah sungguh nak mengarang ayat2 ni.
sabor je la..hee






PROMOSI  2015 !!

BANNER PENGIKLANAN DI BLOG SUE SUKA SUSUN

RM30 SELAMA  2 BULAN
FREE DESIGN 
HANYA 3 RUANG IKLAN UNTUK BANNER BAHAGIAN ATAS


RM10 SELAMA  2 BULAN
FREE DESIGN 
HANYA 3 RUANG IKLAN UNTUK BANNER BAHAGIAN SIDEBAR





SUSUNATUR SET MAKAN KANAK-KANAK IKEA

Rumah su xbanyak barang
Barang yang perlu je
Yang tak perlu bagi kat jiran -jiran
Yelahh sayang kan ..barang tak guna simpan je..
Bekas banyak yang dapat free gift tu

Tak guna pun
Su pun pening kalau barang banyak
Memang tiap bulan buat 5S
yang tak perlu,tarih luput remove kan terus
Yang ni set pinggan mangkuk cawan sudu ikea je
Murah je pun..hee..

Untuk comel su tu
Suka sangat la dia tengok warna warni

Hari2
"Umie nak pinggan purple"
"Umie nak pinggan pink"

Dia yang pilih

Pinggan kanak2 ikea RM5.50 ( 6 biji )
Mangkuk kanak2 ikea RM5.50 ( 6 biji )
Cawan kanak2 ikea RM5.50 ( 6 biji )
Sudu garfu kanak2 ikea RM5.50 ( 18 biji )
Bekas sudu tu dah lama dah beli rm1.90/rm2.90

SUSUN SELIPAR CARA JEPUN & CARA PARKING KERETA DI SINGAPURA

Assalamualaikum


Sekarang memang tengah praktikkan kat rumah ni
Susun selipar mengadap macam ni
Su tengok adab orang jepun susun selipar macam ni
Suka sangat cara ni
Mudah bila nak keluar nanti
Tapi belum praktik betul2 lagi
Lagi - lagi bila dah penat keluar
Masuk rumah bukan main laju
Dah tak ingat nak susun seliapar.
Kih kih

Anak anak sekolah kat jepun sebelum masuk kelas diorang sendiri susun selipar atau kasut macam ni
Memang dah dilatih dari kecil
Tapi kat Malaysia ni dah terlewat daa..hee



Kawan2 kalau nampak selipar ke kasut kat surau 
google

Susun kan lah tau
Susun time orang tak ramai la..hee
Nanti orang pelik tengok kita
Silap2 dituduh curi selipar.walaupun niat kita baik.Allah tahu kan

Kalau boleh sorok amalan kita tau..hee

google

Salah faham dengan perkara yang disyiarkan dengan yg disembunyikan.
Tidak mengapa mewar-warkan kehadiran kita ke dalam majlis ilmu yg memang dibuka untuk umum supaya orang lain pun ada azam utk hadir dlm majlis ilmu yg lain. Tidak salah mewar-warkan kehadiran kita ke masjid utk solat fardhu, kerana mengingatkan yg lain ttg perkara yg wajib
Yg patut disembunyikan ialah amalan sunat infradi (individu) seperti puasa sunat, solat sunat, bangun qiyamullail, zikir harian dan lain-lain.

Syiar ialah untuk mengagungkan ibadah fardu, sembunyikan amalan sunat supaya tidak riak dan ujub. Wallahua'lam "- Ustaz Uthman Daud

Eh..kat singapura pun kalau parking kereta pun semua mengadap mcm ni jugak kan? Housemate su dulu bagitau..betul ke..bestnyee..nampak seragam..su sukaaa


sumber : google







RAK PINGGAN IKEA

Yuhuuu..dapat pi ikea.
Beli ape2 yang murah2 je..hee
Bajet ketat..kih kih

Rak ni su beli rm25 je..mak pun beli jugak
Pinggan pun ikea jugak
Sebiji rm1.50 beli 10 baru rm15
Mangkuk pun rm1.50 beli rm15 jugak..hee

Cawan tu dah beli lama kat giant
Rm1 je..hihi..

Murah2 je kan..
Ala buat pakai anak beranak je..hee

SHOWROOM IKEA


setelah sekian lama tak pergi IKEA
adik kebetulan tengah cuti
ajak dia pi IKEA bawak mak sekali

bestnye..heee
jom berangan 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014