RUANG IKLAN RM30/SEBULAN
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

MAJLIS : BEG KERTAS POLKADOT TEMA MINNIE MOUSE


Beg kertas polkadot ni su beli kat kedai barang-barang perkahwinan kat jalan kapar
nama kedai tu sayangku
harga rm3.90 ada 10 keping


proses meletakkan barang-barang dalam beg kertas
ada kalendar sponsor by syarikat  nasih maju
biscuit glass jar by adik dan isteri


umie yang gigih menyiapkan seorang diri..hihi


seronok sangat dapat buat untuk majlis anak



sebahagian dari deco2 untuk candy buffet


kalendar sponsor by nasih maju 
120 keping


biscuit glass jar sponsor by adik & wife


Alhamdulillah


ada lagi doorgift..hee
beg kertas polkadot xcukup stok
kena beli yg ni
asal warna pink tambah stiker..
heee


TEMPAHAN EDIT BLOG 2015




UNTUK TEMPAHAN 
BOLEH PM TERUS KE FACEBOOK SUE 














GOODIES UNTUK MAJLIS HARI LAHIR


ASSALAMUALIKUM

haa..hari ni sempat jap mencelah nak update blog 
memang super duper bizi sekarang

sebenarnya goodies di boleh dikira sebagai sponsor by adik lelaki su dan isteri dia
yang seingat sue
 harga jar kaca ni rm0.70 sebijik
diorang beli kat kilang 

lepas tu letak doolie paper n tali jut ni harga pun su tak berapa nak ingat..hee..sorry tau

marshmallow pulak beli kat kedai borong makanan ringan harga tak pasti pulak
su hanya tampal stiker
design by UMIESUEstudio 
printing pun buat sendiri je.pakai printer biasa je.bukan kalis air la..hee

harap memberi idea kepada kalian.walaupun tak lengkap pulak detail2 yg su bagi.
sebab memang dah tak ingat harga2 tu..hihi




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014