RUANG IKLAN RM30/SEBULAN
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

TEMPAT GANTUNG TUALA,GETAH RAMBUT,CEKAK & BAJU


beli kat daiso je RM5


beli kat daiso je RM5


beli kat ikea je
murah je.tak sampai rm20 rasenye
su memang tak lipat baju
baju kami pun tak lipat..hee

sebab su mmg tak suka lipat baju lagipun ada sakit belakang
lipat sikit je dah sakit
su je tahu sakitnye macam mane

daripada su kumpul dalam bakul banyak-banyak lepas tu habis baju kedut-kedut
baik su sidai je..hee

basuh,sidai dengan hanger.kering terus letak sini..hee
baju pun tak kedut-kedut


yang sangkut kat sini baju basahan je..baju harian
baju jenjalan letak dalam almari comel anak dara tu


ada rezeki bolehlah beli almari besar sikit
tapi umie nak pattern pink mcm ni..ada ke..hee
kena cari dulu la

PASANG KIPAS


Alhamdulillah dah terpasang kipas kat bilik anak dara umie ni
sebelum ni pakai kipas bawah tu je
rimas jugak 
space tak banyak
panas pun ye jugak..hee

bilik ni siling tinggi
Alhamdulillah ada rezeki hari tu
pasang kipas kat master bedroom,bilik anak dengan ruang tamu
semuanya rm240 dengan buat wiring sikit
pakcik kat taman ni bagi murah2 je
Alhamdulillah

kipas memang dah beli lama
masa nak beli rumah dah ready beli
cuma tak terpasang2 ..hee

jangka masa panjang
planning nak pasang air cond kat ruang tamu dan bilik anak dara ni
Insyaallah..pelan-pelan kan

kalau family saudara mara datang selesa la sikit kan
sebab rumah kami agak bahang..
rumah tepi pantai kan


Rahsia KULIT CERAH & GEBU


Rahsia KULIT CERAH & GEBU untuk anda!
[ NAK ] kulit PUTIH GEBU?
[ NAK ] kulit LICIN, ANJAL dan SEKATA tanpa cela?
[ NAK ] kulit cantik BEBAS Jerawat ?
[ NAK ] Kulit flawless TANPA make up ?
.
Ephyra Skin Bar ~ solusi terbaik untuk hilangkan PARUT & JERAWAT!
.
FENOMENA BARU MALAYSIA! PRODUK HOT TERKINI, EPHYRA SKIN BAR ~ KELUARAN TERBARU SELEPAS KEJAYAAN EPHYRA!
BERMINAT??
Jom order hari ini!
HUBUNGI : Nurulhaslinda Zolkernain / 0196795581
boleh dapatkan harga diskaun ! cepat!!




RUANG SANTAI


ruang santai ni memang betul2 tepi pintu masuk
hasben buatkan
untuk kami laki bini lepak sambil tengok anak mandi kolam dia
sambil minum petang
kecik je ruang ni
cukuplah apa yang ada kan

pangkin ni hasben buat sendiri pakai pallet je
lepas tu hasben lapik dengan tikar getah

para pun pakai yang recyle je
jam pun dah tak hidup tu..hee
kalimah basmallah dari kawan opis..tenkiu kak firdaus

pangkin ni pun jadi tempat hasben nak pakai kasut kerja jugak..heee




TEMPAHAN BUAT DAN EDIT BLOG MURAH


Anda berminat untuk mendapat khidmat edit/buat blog 
daripada sue bolehlah PM facebook su

URUSAN TEMPAHAN HANYA DI PM : FACEBOOK

URUSAN TEMPAHAN
WAKTU OPERASI : 11 PAGI-11 MALAM [ ISNIN-SABTU ]
PEMBAYARAN MELALUI : CIMB BANK & MAYBANK
  
SYARAT TEMPAHAN
  1. sentiasa alert dengan pm daripada sue
  2. sila berikan detail2 tempahan dengan betul kepada sue,sebarang perubahan design terlalu kerap melebihi dikena cas tambahan.kesianlah kat saya yang bersengkang mata ..heee..InsyaAllah sue amat jarang mengenakan cas tambahan.
untuk maklumat tempahan anda dan tunggu confirmation dari sue dalam masa 24 jam.
Insyaallah, sue akan reply secepat mungkin.

PEMBAYARAN
Bayaran penuh perlu dibuat sebelum/selepas tempahan anda diproses. 
Bayaran boleh dibuat ke akaun CIMB/ MAYBANK. 

Maklumat bayaran
sila SERTAKAN " PRINT SCREEN " sebagai bukti pembayaran

PAKEJ RM50 SAHAJA

SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH
link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header :  JIKA ADA
warna tema  :

SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER (JIKA ADA)




PREGNANT TEST & OVULATION TEST TERMURAH!!


Alhamdulilah..tenkiu Shakina Farhan.tenkiu sebab bagi ni.

meh sini kawan2 nak bagitau ni
serius murah.selalu kalau beli kat farmasi pregnant test mahal kan.satu jatuh rm8 ke atas kan.ni katTheshopAblog Blogspot amat murah ok!

Pricelist test kits theshopablog:

No minimum order! Beli 1 keping pn boleh.
Pregnancy test-
1) pregnancy strips = RM0.80/pc : Buy 10pcs free 1!
2) pregnancy cassette = RM3.00/pc : Buy 5pcs free 1!

Ovulation test hanya ada jenis strips.
Ovulation test = RM1.00/pc
Buy 10pcs free 3 ovulation test ATAU boleh pilih
Buy 10 pcs free 1 pregnancy cassette berharga rm3.00!

Pos laju semenanjung RM6/ sabah sarawak RM9

INSTAGRAM : https://instagram.com/theshopablog/



CARA LETAK MAGAZINE FILE


ASSALAMUALAIKUM

hari ni nak share something yang remeh je
tapi impak yang besar

kalau su jenis nak sorok je semua barang tak bagi nampak
nanti kepala serabut..hihi

macam MAGAZINE FILE ni
kalau kita terbalik ke belakang nampak kemas kan
dan kalau kita bagi nampak segala isi dalam tu nampak tak kemas kan
macam ni la maksud su

su ada jugak tengok sesetengah kawan ada yang bagi nampak isi bila letak megazine file ni
memang memudahkan kita ambil barang tu
tapi kita bukaN ambil barang tu setiap masa kan
so terbalik kan..macam ni ok
nampak lebih kemas

MAGAZINE FILE su ni murah rm4.90 ada 5 kat ikea
material kertas karboard je

dalam berangan nak beli yang jenis besi tu
tahan sikit
yang ni dah nampak kemik2 sikit sebab ada anak kecik kan

ni contoh su guna 
untuk magazine IMPIANAN,APARTMENT,PA&MA su



FLYT Magazine file IKEA
FLYT
Magazine file
RM4.90
Product dimensions
Depth: 25 cm
Height: 31 cm
Width: 9 cm
Package quantity: 5 pieces
Designer
IKEA of Sweden
Package measurement and weight
Packages: 1
Article Number : 701.877.49
Width : 33 cm
Height : 3 cm
Length : 38 cm
Weight : 0.5 kg
Quantity 1 
Environment
Product is possible to recycle or use for energy recovery, if available in your community.
90% recycled paper.







berangan nak beli yang ni pulak


rm12.90 /2 pcs
rm12.90 /2 pcs
rm12.90 /2 pcs
rm34.90 /2 pcs

bukan masa terdekat lah..hee..sebab yg ni elok lagi kan


MAJLIS : BEG KERTAS POLKADOT TEMA MINNIE MOUSE


Beg kertas polkadot ni su beli kat kedai barang-barang perkahwinan kat jalan kapar
nama kedai tu sayangku
harga rm3.90 ada 10 keping


proses meletakkan barang-barang dalam beg kertas
ada kalendar sponsor by syarikat  nasih maju
biscuit glass jar by adik dan isteri


umie yang gigih menyiapkan seorang diri..hihi


seronok sangat dapat buat untuk majlis anak



sebahagian dari deco2 untuk candy buffet


kalendar sponsor by nasih maju 
120 keping


biscuit glass jar sponsor by adik & wife


Alhamdulillah


ada lagi doorgift..hee
beg kertas polkadot xcukup stok
kena beli yg ni
asal warna pink tambah stiker..
heee


TEMPAHAN EDIT BLOG 2015




UNTUK TEMPAHAN 
BOLEH PM TERUS KE FACEBOOK SUE 














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014