IKLAN BERBAYAR ( RM30/SEBULAN ) 4 IKLAN SAHAJA


24 October 2014

ANGKAT KARPET

Su stiap hari memang akan ketuk2 kibas2 karpet bebulu ni
Su xde vakum..hihi
Beratlah jugak
Tapi kena gagahi jugak
Kalau tak ..tak sedap hati
Rase macam tak bersih pulak
Lenguh jugak pinggang makcik ni..kih kih
Lepas sapu sapu
Mop la pulak lantai
Tau tau je lah..anak su ni suka makan macam macam
Melekit lantai
Bila fikir fikir rugi pulak tak buat tiles warna coklat..hihi
Warna putih ni kena extra jaga lah jugak
Kalau tak nampak kotornye..hee
Sakit mata tau..
Selamat pagi semua
Baru siap kemas rumah ni

23 October 2014

RAK MURAH DI GIANT RM25

Nak share dengan kawan-kawan

Rak ni ada 4 tingkat
Warna pun menarik2
Ada 5 waŕna 
biru pink coklat corak kayu
Promosi sampai 22/10/2014
Besar pulak tu



setelah di susun di bilik aqilah
warna pun sangat awesome


budak ni gembira ada space untuk dia

tinggi dan besar
ada 4 tingkat 


berbeza dengan yang lagi satu
dulu su beli rm29.90 masa tahun 2011


saiz dia
moga bermanfaat untuk rumah dan bilik anak lebih kemas dan berbuget kecil seperti su

....................................................................................

IKLAN : 

JOIN OUR DROPSHIP PROGRAM TODAY


KLIK DI BAWAH


20 October 2014

BILIK ANAK / PLAYROOM : CARA ATASI TAK MAU LIPAT KAIN

Semalam ada minta kat seorang kenalan belikan penyidai ikea tu
Su suka sebab warna putih dan simple
Tujuannye untuk gantung semua baju anak perempuan sue
Sebenarnye su kureng suka lipat kain
Bertambah2 pulak
Su ada sakit belakang
Nak melipat kain sambil duduk di attas lantai
Amatlah memeritkan
Hanya su tahu begaimana perasaan menahan sakit itu..hee
Sebelum ada lah lipat kain baju2 anak ni
Tapi bila makin bizi su tak sempat nak lipat
Kadang sampai seminggu duduk dalam bakul
Hasilnye baju jadi berkedut
Taksukeeeeee
So ambil keputusan
Su sidai dengan hanger bila dah siap basuh
Angkat
Terus gantung kat penyidai
Almari anak su kecik je
Dah penuh untuk baju jalan2
Baju harian yang su gantung kat penyidai ni
Semalam ada nampak kat giant sek, 7 ..almari warna pink
Besar rm167..adehh..tak de buget la pulak
Takpe..umie kumpul duit dulu k sayang
Anak pun suka tengok baju di tergantung
Sebab dia boleh pilih mane dia suka nak pakai

18 October 2014

SUSUN ATUR : UNTUK SOHO MENGGUNAKAN BARANGAN IKEA

Cuci cuci mata je
Su memang suka tengok katalog katalog ni
Cuci mata sambil berangan
Nak shopping memang tak lab
Su kena kumpul duit dulu
Baru boleh shopping2 ni
Haa.korang pun jom cuci mata
Syokknyeee kalau dapat ni
Heee

16 October 2014

SUSUN ATUR BAWAH KABINET DAPUR

Simple je
Susun dalam bakul je
Label
Susun ikut kategori
Bakul tu beli kat mr diy  bawah rm4 je
Tu rak buku dan mainan anak dulu
su guna letak bawah table top..hee
Sori gambar gelap sikit
Cahaya kurang mencukupi

15 October 2014

CARA MENAMPAL WATERMARK MENGGUNAKAN APPS DI TAB/ HP


mula-mula 
download apss kat play store
cari PicsArt




pilih bahagian add photo
dan anda boleh tampal watermark
pastikan watermark anda transparent ok

nak tempah watermark ??
boleh order dengan sue
rm10 sahaja





14 October 2014

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh pm facebook sue
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/
#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com
.....................................
PAKEJ RM50 [ EDIT BLOG ]
SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH
link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header :  JIKA ADA
warna tema  :
SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK 
      DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER
      (JIKA ADA)

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh PM FACEBOOK SUE
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com

.........................................................

PAKEJ RM50 [ EDIT BLOG ]
SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH

link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header :  JIKA ADA
warna tema  :

      SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK 
      DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER
      (JIKA ADA)

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh PM FACEBOOK SUE
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com

LABEL DAISO MURAH

 Gambar berbicara..heee
boleh kan..

beli kat daiso je
Atas dia akan cover denga  plastik pelekat transparent
lepas tulis 
boleh la cover dengan plastik tu

Bekas2 ni su letak dalam peti ais
comel kan bekas ni
Dapat wedding kazen 2 tahun lepas

Su letak label kat plug jugak
Sebab selalu tertukar bila nak pasang
cara ni paling senang
labelkan ajer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...









>
Designed by UMIESUEstudio 2014