IKLAN BERBAYAR ( RM30/SEBULAN ) 4 IKLAN SAHAJA


20 October 2014

BILIK ANAK / PLAYROOM : CARA ATASI TAK MAU LIPAT KAIN

Semalam ada minta kat seorang kenalan belikan penyidai ikea tu
Su suka sebab warna putih dan simple
Tujuannye untuk gantung semua baju anak perempuan sue

Sebenarnye su kureng suka lipat kain
Bertambah2 pulak
Su ada sakit belakang
Nak melipat kain sambil duduk di attas lantai
Amatlah memeritkan
Hanya su tahu begaimana perasaan menahan sakit itu..hee

Sebelum ada lah lipat kain baju2 anak ni
Tapi bila makin bizi su tak sempat nak lipat
Kadang sampai seminggu duduk dalam bakul
Hasilnye baju jadi berkedut
Taksukeeeeee
So ambil keputusan
Su sidai dengan hanger bila dah siap basuh
Angkat
Terus gantung kat penyidai

Almari anak su kecik je
Dah penuh untuk baju jalan2
Baju harian yang su gantung kat penyidai ni

Semalam ada nampak kat giant sek, 7 ..almari warna pink
Besar rm167..adehh..tak de buget la pulak
Takpe..umie kumpul duit dulu k sayang

Anak pun suka tengok baju di tergantung
Sebab dia boleh pilih mane dia suka nak pakai

18 October 2014

SUSUN ATUR : UNTUK SOHO MENGGUNAKAN BARANGAN IKEA

Cuci cuci mata je
Su memang suka tengok katalog katalog ni
Cuci mata sambil berangan
Nak shopping memang tak lab
Su kena kumpul duit dulu
Baru boleh shopping2 ni

Haa.korang pun jom cuci mata
Syokknyeee kalau dapat ni

Heee

16 October 2014

SUSUN ATUR BAWAH KABINET DAPUR

Simple je
Susun dalam bakul je
Label
Susun ikut kategori
Bakul tu beli kat mr diy  bawah rm4 je
Tu rak buku dan mainan anak dulu
su guna letak bawah table top..hee

Sori gambar gelap sikit
Cahaya kurang mencukupi

15 October 2014

CARA MENAMPAL WATERMARK MENGGUNAKAN APPS DI TAB/ HP


mula-mula 
download apss kat play store
cari PicsArt




pilih bahagian add photo
dan anda boleh tampal watermark
pastikan watermark anda transparent ok

nak tempah watermark ??
boleh order dengan sue
rm10 sahaja





14 October 2014

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh pm facebook sue
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com

.....................................

PAKEJ RM50 [ EDIT BLOG ]
SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH

link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header :  JIKA ADA
warna tema  :

SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK 
      DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER
      (JIKA ADA)

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh PM FACEBOOK SUE
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com

.........................................................

PAKEJ RM50 [ EDIT BLOG ]
SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH

link blog:
password :
email :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header :  JIKA ADA
warna tema  :

      SILA SERTAKAN GAMBAR YANG BERKENAAN UNTUK 
      DILETAKKAN DI HEADER/WATERMARK/BANNER
      (JIKA ADA)

TEMPAHAN EDIT BLOG

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh PM FACEBOOK SUE
Email : sue_546@yahoo.com
Blog : http://suesukasusun.blogspot.com/

#EDITBLOG
#PAKEJRM50
#UMIESUESTUDIO
#sue_546@yahoo.com

LABEL DAISO MURAH

 Gambar berbicara..heee
boleh kan..

beli kat daiso je
Atas dia akan cover denga  plastik pelekat transparent
lepas tulis 
boleh la cover dengan plastik tu

Bekas2 ni su letak dalam peti ais
comel kan bekas ni
Dapat wedding kazen 2 tahun lepas

Su letak label kat plug jugak
Sebab selalu tertukar bila nak pasang
cara ni paling senang
labelkan ajer!

11 October 2014

SOHO : SMALL OFFICE HOME OFFICE BUGET MURAH

Alhamdulillah
ALLAH BERI REZKI INI

Ni SMALL OFFICE HOME OFFICE sue
Biasa2 je..rak pun pakai yg recycle je
Bakul hitam satu rm2 kat eco
Kotak putih tu rm4.90 ada 5 kat ikea
Frame kerawang satu rm2 kat romantika setia alam
Lampu itu tu dah nak hampir 10 tahun rm45 kat downtown cheras
Daun bulat rm1.50 kat gm klang
Pasu kecik hadiah kawen sebenarnye bekas sudu
Besi rel panjang tu rm4.90 kat ikea
Bakul besi sangkut tu rm6.90 ikea

Semuanya murah2 kan
Anda mampu mengubahnya
Meja rm100 hadiah dari suami
Kerusi beli satu rm45 kat pusat perabot setia alam


09 October 2014

PEMINAT POKOK HIJAU

Sebahagian di laman rumah sue
Sejuk mata dapat tengok ciptaan Allah ni
Su suke
Pagi lepas subuh belek pokok pokok

Nampak tak kerusi pallet tu
Hasben yang buat..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...









>
Designed by UMIESUEstudio 2014