IKLAN BERBAYAR ( RM30/SEBULAN ) 4 IKLAN SAHAJA


30 October 2014

GEMBIRA SEBAGAI WAHM



sue gembira menjadi seorang WAHM
sambil tu su boleh tengok anak membesar depan mata
Alhamdulillah Allah sentiasa memberi rezeki dalam pelbagai bentuk
doa doa doa dan doa
siapa kata tak mencabar menjadi WAHM?
bagi su mencabar
sebab anak sedang membesar perlukan perhatian dari umie nye
mula-mula memang agak kelam kabut
rasa tak terkejar masa
Alhamdulillah sekarang lebih cool
tapi kadang-kadang kelam kabut jugak..hihi
sebab ape?
sebab su nak customer su dapatkan tempahan su dengan cepat dan terbaik
sebab su nak customer sentiasa berpuas hati
sebab su nak customer suka dengan hasil design sue
nak tahu??
su tak pernah ada background design
su bukan student design
sebab MINAT su cuba belajar pelahan2 sorang-sorang
lepas tu tanya kepada kawan2 alam maya
su nak belajar dan terus belajar
terima kasih kepada yang sentisa menyokong
suami anak abah mak adik2 kawan2
ragam customer su tak cerita kepada public
sebab itu rahsia
su pegang amanah customer
su jadikan pedoman dan kekuatan untuk terus jadi yang terbaik
su jugak perna dah siapkan design lepas tu diam
takpelah.Allah ada.anggap bukan rezeki sue
Allah..Allah..sentiasa bersama insan hina ini
terima kasih kepada semua customer sue
amalan "minta halalkan" akan su terus jadikan tradisi
salam sayang daripada :
umiesue

29 October 2014

BEKAS TELUR

Ni kat rumah mak
Mak letak telur dalam ni
Mak tak letak dalam peti ais
Sebab mak guna telur selalu dan kerap
Sebab kan buat kuih

Bekas ni bekas hantaran su dulu
Bagus betul idea mak ni
Comel..hihi

28 October 2014

TEMPAHAN EDIT BLOG







BERMINAT BOLEH PM FACEBOOK SUE

HARGA PAKEJ 

SERVIS UMIESUEstudio

Edit blog PAKEJ RM50
Berminat boleh PM FACEBOOK Sue Haida
Email : sue_546@yahoo.com
         
         
         
         
         

         
         
         
         
                                
         
         
         
         
         
         
         
                                                        


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...









>
Designed by UMIESUEstudio 2014