RUANG IKLAN RM30/1 BULAN [ PENUH ]
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

SALAM SUBUH

Salam subuh semua
Semoga hari kita sentiasa diredaiNya

Su doakan anda sihat Dan terus terus berjaya
Amin..

SUSUNATUR KOLEKSI BUKU ANAK DAN MAJALAH UMIE

 Ini buku bacaan umie.Kat ruang tamu.senang nak ambil bila kelapangan,
gembira,bila hati gundah gulana..heee.

meja tv dah buruk siap pakej dengan habuk sekali..huhu..lupa nak lap..maap ye.hihi
table runner tgh basuh sebab 
mumtaz pi tumpahkan air coklat.hhuhu 

Yang ni pulak ruangan bacaan anak sue.rak ni dalam bilik tidur kami.bila su buat kerja design..ni la mainan mumtaz.

Yang ni ruangan di bilik tidur muntaz.

Yang ni pulak Kat ruang kecil di porch kereta.majalah deco Dan parenting.

Su memamg jenis sukaaa buku banyak-banyak Kat rumah 

Tapi su tak baca novel.hihi..kurang minat.

TEMPAHAN EDIT BLOG TERBARU






BERMINAT BOLEH PM 


TEMPAHAN DESIGN UMIESUE STUDIO [ SA0321255-W ]

A) PAKEJ MAKEOVER BLOG [blogger] : RM50 
B) PAKEJ BUAT BLOG     [blogger] : RM60 


SERTAKAN MAKLUMAT DIBAWAH 

link/address blog:
email :
password :
tajuk header :
kata-kata/maklumat di header : ig/fb/contact/slogan dll
warna tema  :

SILA SERTAKAN GAMBAR [menutup aurat/ berkualiti/besar/jelas] 
YANG BERKENAAN UNTUK DILETAKKAN DI HEADER(JIKA ADA)

ANAK KU SUKA SUSUN




ikut perangai siapa ni??
heee

Memang perasan kadang2 mumtaz suka susun barang-barang dia
nampak cantik

tapi paling banyak suka buat sepah la!! heee
tapi kena kemas balik lepas main
kalau tak umie jadi 
raksasa hijau!


SMART PEN UPIN IPIN


Kawan-kawan jom la dapatkan set buku islamik upin ipin ni.
Seronok! Anak- anak pun teruja.

Syukur dapat kenal sis AzZahra Asmara.
Seorang yang sangat positif dengan anak- anak syurga beliau.Seorang ibu yang sangat hebat dengan semangat beliau.

Boleh dapatkan set ini Dan pelbagai produk untuk anak- anak syurga kita di 
Page : Mrs.Mama Zone

Respon pantas : 0139944328


Dengan setiap pembelian SMART PEN UPIN IPIN,
anda akan menerima senarai produk dibawah :

Set 3 Siri Buku Islamik
Al-Muqaddimah Fasal 1 (pengenalan huruf hijaiyah dan baris)
Belajar Solat Bersama Upin & Ipin
Kamus Bergambar Upin & Ipin
Set Smart Pen
1 Smart Pen dengan suara Upin & Ipin
1 Lanyard (tali)
1 Buku Panduan
1 Cable USB
1 Pengecas Bateri


Smart Pen Upin Ipin boleh menarik minat anak anak untuk seronok belajar mengaji, belajar solat dan belajar bercerita melalui kamus bergambar.
Buku buku yang dibaca oleh suara Upin Ipin yang Original ini pasti membuatkan anak anak anda teruja untuk belajar. Oh, bayi 6 bulan pun teruja dengar suara Upin Ipin.
Yang lebih best lagi beberapa bulan lagi akan keluar lebih 20 tajuk buku kanak kanak yang dibaca oleh suara Upin Ipin.
Dapatkan sekarang Smart Pen Upin Ipin kerana produk ini menjadi rebutan anak anak tahun ini !
Smart Pen Upin Ipin ini juga ada Warranty selama satu tahun. 
Ya, Smart Pen Upin Ipin adalah pelaburan untuk pendidikan anak anak yang sangat berbaloi...tak rugi memilikinya !




PIN TUDUNG AWESOME!


Special Thanks To Our Lovely Sponsors For This 2nd Event; .

Tq so much 
for this pin tudung!

012-682 3658
012-682 3658
012-682 3658




TIPS DARI TNB JIMAT ELEKTRIK


KONGSI TIPS : 

Susunan barang dalam peti sejuk yang teratur
 membantu pengaliran udara secara efisien.
Jadi marilah kita susun barang dalam peti sejuk



Jarakkan peti sejuk 10cm daripada dinding dan tempat yang panas seperti dapur memasak. Meletakkan peti sejuk di tempat yang betul membantunya berfungsi dengan lebih efisien.

Pastikan penapis penyaman udara anda bersih bagi membantu peredaran udara yang lebih lancar


Menutup tingkap dan pintu ketika menggunakan penyaman udara dapat membantu menyejukkan bilik dengan lebih cepat.


Pemasangan lampu sorot bersensor dapat menjimatkan tenaga kerana ia hanya meyala ketika diperlukan.








DD SEW WITH LOVE

Special Thanks To Our Lovely Sponsors For This 2nd Event; .
DD Sew With Love A mother who loves sewing so much and will patiently craft cute and adorable things.
Sew from heart.
EMAIL : ddsewwithlove@gmail.com
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/ddsewwithlove/

PEMINAT CORELLE !! TERMURAH


Su nak beritahu  berita baik live dari Sydney
TERMURAH...
CORELLE !!
MURAHHH ALAHAIII..ISTIMEWA PEMINAT CORELLE
boleh bayar 2 kali lagi
Wahhh..wahh tawaran menarik ni korang..boleh pakai raya nanti
jadikan hadiah untuk ibu tercinta ..ibu mertua tercinta pun boleh ni

Korang ikut step ni.
Boleh hubungi 

+614 05 172 131

Cara-caranya:
1. Cuci mata dulu & pilih design 
2. Bayaran pertama (RM30 per set) or nak bayar semua sekali terus pun boleh, bayar sekarang ke:

    Bank: Maybank
   Nama: Kamariah Abu Bakar
   No akaun: 162106569784

3. Print screen bukti bayaran
4. Hantar maklumat berikut serta bukti pembayaran :
    Nama:
    No telefon & email:
    Alamat delivery:
    Design pilihan & quantiti:
    ke  email kay.abubakar@gmail.com
  
5. Bayaran baki selewatnya 25 Mei 2016
6. Correlle akan sampai di pintu rumah anda sebelum 31 Mei 2016 

Meh la tengok corak yang menarik tertarik da boomm!!



Correlle Violet Dance 16 pieces  
Service for 4:
  4 dinner plate
  4 bread & butter plate
  4 bowl
  4 co-ordinating   stoneware mug
  RM 289 (PERCUMA penghantaran ke Semenanjung Malaysia)



Splendour 12 pieces (no mugs)
Service for 4:
 4 dinner plates
 4 luncheon plates
 4 soup/cereal bowls
RM 359 (PERCUMA penghantaran ke Semenanjung Malaysia)

TAWARAN MENARIK !!

bagi yang order 5 set sekaligus ke satu alamat yang sama (boleh campur design), 
 FREE GIFT ole-ole dari Sydney 
(special utk edisi Raya ni...order lain kali tak tentu ada free gift).

JOM PROMOTE PADA
kawan sekerja, jiran tetangga, ahli keluarga & semua kawan


Yeay Correlle untuk Raya!!!!

BLOG PUAN KAMARIAH ABU BAKAR 
Beliau kini di Sydney

http://melancongsydney.blogspot.my/

FACEBOOK
Kamariah Abu Bakar


BOLEH DAPATKAN JUGA INI!!


tin vintage 3 beradik (yg paling besar berukuran 27cmx19cm) 
 dijual dengan harga rm65 beserta pos

GOJES Fun Day Vol.2 - Gold Coast Morib

Alhamdulillah
berkesempatan join fun day 
Gojes blogger supermom & baby :)

2 hari 1 malam Fun Day kami berjalan lancar2 hari 1 malam Fun Day kami berjalan lancar

Kita tengok dulu dekorasi bilik kami

Suite Room
Pakej kami termasuk breakfast dan 2 tiket theme park 
RM233.20

Puas hati
Semua dalam keadaan yang baik
seronok !!












Cantik kan view bilik kami.hehehe


kami semua happy!!

1. http://www.safurara.com/2016/04/gojes-fun-day-vol2-part-1-gold-coast.html 

2. http://wifewillbe.blogspot.my/2016/04/gbsb-day-1-family-day-gold-coast-morib.html

3. http://lovelymimiee.blogspot.my/2016/04/gbsb-family-fun-day-part-1.html

4. http://sayepunyebelog.blogspot.my/2016/04/gbsb-family-fun-day-20.html

5. http://amerislovely.blogspot.my/2016/04/teaser-gbsb-fun-day-vol2.html?m=1

6. http://www.safurara.com/2016/04/gojes-fun-day-vol2-part-2-gold-coast.html

7. http://aienadhira.blogspot.my/2016/04/gbsb-morib-success.html?m=1

8. http://asleenda.blogspot.my/2016/04/teaser-gbsb-family-fun-day-2016-gold.html

9. http://cikpuanmimi.blogspot.my/2016/04/gbsb-fun-day-volume-2-full-entry.html?m=1

10. http://wifewillbe.blogspot.my/2016/04/gbsb-day-2-aktiviti-sukaneka-family-day.html

11. http://sedetikilham.blogspot.my/2016/04/family-fun-day-gbsb-2016-gold-coast.html?m=1

12. http://fizmi.blogspot.my/2016/04/gbsb-family-fun-day-2016-day-1.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014