RUANG IKLAN RM30/1 BULAN [ PENUH ]
SILA PM FACEBOOK SUE
[ FREE DESIGN ]

WALLPAPER RUANG MAKAN

Berbaki lagi satu hari lagi cuti
Hasben pasangkan wallpaper
Yahooo..

Su beli kat gm klang
Rm65/   10 meter

Makeover blog terbaru







DEKO DINDING MURAH : KUFI

Customer minta buatkan.without frame kayu tu..
guna Material tarpaulin 300gsm saiz 2x5ft

Ya biru kami punya.hihi..
diy sendiri je.
nak beli Kufi canvas ada frame siap xmampu.

ADA SESIAPA NAK TAK?
yang ni masih belum bertuan





2x2ft : rm20 ( Allah ) rm20 ( Muhammad )
2x5ft : rm50 ( Basmallah )

* tanpa frame Belum termasuk harga kos pengeposan RM6
sangat besar tau 
5 kaki tu.selalu hrga pasaran rm300 lebih

BILIK ANAK


bilik kecik anak sue
dia belum tidur lagi bilik ni.hehe
masih berkepit ngan umie

tapi sekarang dah start ajar dia
macam mana nak sidai tuala
macam mane nak ambil baju
macam mane lepas main kena simpan

cadar tu beli kat gm klang je
rasa bawah rm50 je masa tu
lama dah beli

DEKORASI CAT STUDIO #JOHANANDHISCATS SETIA ALAM



Selasa lepas su bawak anak pi cat studio ni
kalau nak pi kena booking dulu kat website
sebab diorang nak limit berapa orang boleh masuk dalam satu2 masa
setiap sesi 50 minit sahaja bayaran pula RM10 Seorang
kanak-kanak bawah 1 tahun free

nak booking boleh pi website sini

'Studio Kucing Pertama di Dunia'
Tempat ini adalah pilihan yang terbaik bagi pencinta kucing untuk merasai sendiri pengalaman terhebat bermain dengan lebih daripada 25 jenis baka kucing dari seluruh dunia. Sudah pasti anda tidak ingin melepaskan peluang melihat sendiri kucing-kucing yang 'rare' ini.
Bagi yang berminat untuk datang mengenali, melihat dan bermain bersama kucing-kucing kami, tempahan tiket boleh dibuat secara online di sini.

Dibuka setiap hari kecuali hari Jumaat
dari jam 11am hingga 9pm

LOKASI :
16, Jln Setia Dagang AK U13/AK, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor

IKUTI PERKEMBANGAN DI FACEBOOK








HURUF KAYU





Su beli kat Mr Diy Tesco setia Alam
Rm17.90
Setiap huruf ada 4

Comel sangat
Tu yang terbeli..hihi

BERPINDAH SMALL OFFICE





Bertabahlah.hihi
Angkut segala cpu..monitor..keyboard
Kat ruang tamu
Aircond kat SOHO buat hal.
bilik berbahang sikit.
$$$$$...

MAKEOVER BLOG TERBARU






Berminat boleh email di sue_546@yahoo.com

RM 50 atau RM 60

HARI AHAD

Hari rehat- rehat je 3 beranak
Pagi tadi pi market beli barang basah ngan barang kering..
Huhuuu..ramainyeee

Selamat berhujung minggu semua!


TEMPAHAN FB ADS WALL

Terbaru.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>
Designed by UMIESUEstudio 2014